Isolering lønner seg

Aaslund AS spesialiserer seg på isolering ved innblåsing av isolasjon.

De fleste blir overrasket over hvor store utslag selv små og rimelige tiltak som enkel loftsisolasjon kan gi. Innblåsing av isolasjon er god økonomi både for små og store entreprenører og private huseiere.

Les på nrk.no om da vi jobbet med å halvere fyringsutgiftene på Solhaug menighetshus

Om Glava Blåseull

Vår leverandør av isolasjon er Glava, vi kan dermed garantere at du får en kvalitetsvare.  Glava blåseull består av granulert (oppskåret) glassull. Glassull er verdens ledende isolasjonsmateriale. Glava Isolasjon glassull er laget for å isolere best, med markedets beste isolasjonsevne. Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger. Glava blåseull omtales som et mineral fordi hovedbestanddelen består av glass, stein og kalk, og har derfor fellesbetegnelsen mineralull. Mineralull har betydelig bedre isolasjonsevne enn annen blåseisolasjon som cellulose- og trefiberisolasjon.  Med opptil 80% returglass, er produktene fra Glava isolasjon dessuten blant markedets mest miljøvennlige. Glava jobber stadig med å utvikle de beste isolasjonsproduktene for norske forhold.

Glava blåseull er stabil og formfast i konsistensen, og synker ikke sammen etter innblåsing. Dette gjør materialet meget godt egnet til innblåsing i lukkede konstruksjoner som vegger, bjelkelag og skråtak i både nye og eldre bygninger, samt åpne konstruksjoner. Glava blåseull er klassifisert som ubrennbart materiale i klasse 1.

Ved etterisolering av ytterveggene og taket kan du gå en varmere, billigere vinter i møte.

Jo eldre huset ditt er, jo mer vil du antagelig ha å hente på å etterisolere veggene og isolere tak. Isoleringen kan gjøres både utenfra og innenfra, men de fleste anbefaler utenfra, både fordi det bygningsteknisk er en god løsning, og fordi det da er lettere å gjøre jobben samtidig som huset fortsatt er beboelig. Om du velger å isolere taket unngår du at store deler av varmen i huset lekker igjennom takkonstruksjonen, som igjen fører til energieffektivitet og penger spart i oppvarming.

Vi utfører isolering og etterisolering av:

  • Tak og loft
  • Vegg
  • Gulv
  • Kjeller

Vi tar på oss oppdrag innen isolering i Oslo og Viken.