Etterisolering med Glava blåseull

Det viktigste energitiltaket du kan gjøre er å etterisolere huset. Et tiltak som skaper gode boforhold og gjør bygningene bærekraftige, komfortable, sikre og helsefremmende.

Blåseisolering foregår ved at man blåser inn blåseull i konstruksjonenes hulrom ved bruk av spesialmaskiner. Isolering ved hjelp av innblåsingsteknikken er en rask og effektiv måte å isolere boliger på. En av fordelene ved etterisolering av vegger er at du slipper å rive ned panelet på boligen din. Isolasjonsarbeidet gir lite besvær for beboerne i boligen.

Etterisolering kan spare deg for tusenvis av kroner

Innblåsing av isolasjon er god økonomi både for små og store entreprenører og private huseiere. Du kan få redusert strømregningen med så mye som 15-25 prosent, avhengig av klima og eksisterende isolasjonsmengde. Fordelene med innblåsing er at du unngår kuldebruer, sprekker og skjøter i isolasjonen. Dette er en tidsbesparende og og gunstig teknikk ifht. manuell isolasjon med matter.

Etterisolasjon med Glava er miljøvennlig

Etterisolasjon med Glava er miljøvennlig og fremstilt av 80 prosent resirkulert glass og kan benyttes i alle husets konstruksjoner.

For mer informasjon om beregninger og beregningsprogram av isolasjon kan du besøke hjemmesiden til Glava.

Vi har dyktige medarbeidere og 25 års erfaring. Vi har stort fokus på kundens behov, leverer jobb av topp kvalitet og kommer til avtalt tid. Høyeste kvalitet er vår standard. Vi tar på oss oppdrag innen etterisolering i Oslo og Viken.