Etterisolering med Glava blåseull

Isolering av nybygg med blåseisolasjon skaper sunne bo- og arbeidsforhold. Dette da du vil få et bærekraftig, komfortabelt, sikkert og helsefremmende hus.

Blåseisolering i nybygg

Blåseisolering i nybygg foregår ved at man blåser inn blåseull i konstruksjonenes hulrom ved bruk av spesialmaskiner eller åpent blåst på loft. Ved blåseisolering av skråtak og bjelkelag blåses isolasjon inn bak plast eller duk, mens det ved blåseisolasjon av vegger brukes «blow in blanket system». Dette vil si at det må opp en pustende duk før innblåsing.

Rask og enkel nybyggisolering

Isolering ved hjelp av innblåsingsteknikken er en rask og effektiv måte å isolere nybygg på, som krever minimalt av logistikk. Dette da jobben er gjort på kort tid, samtidig som at materialene ikke må inn i boligen å oppta plass. Fordelene med innblåsing av isolasjon er at du unngår kuldebruer, sprekker og skjøter i isolasjonen da isolasjonen legger seg i alle kriker og kroker.

Blåseisolering med Glava er miljøvennlig og fremstilt av 80 prosent resirkulert glass og kan benyttes i alle husets konstruksjoner.
For mer informasjon om beregninger og beregningsprogram av isolasjon kan du besøke hjemmesiden til Glava.

Vi har dyktige medarbeidere og 25 års erfaring. Vi har stort fokus på kundens behov, leverer jobb av topp kvalitet og kommer til avtalt tid. Høyeste kvalitet er vår standard.

Vi utfører nybyggisolering i Oslo og Viken